Om oss

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om butiken eller dess sortiment. Vi svarar normalt på mail inom 12 timmar.


Jag som driver denna butik heter Simon Kristoffersson och bor i orten Storuman. Jag har drivit den fysiska butiken sen April 2012. Jag har känt länge att det skulle ha varit lite mer spännande om vi skulle ha kommit ut på nätet. Då skulle vi kanske kunna bredda vårt sortiment för alla kunder!

Jag har som hållit på lite med de flesta sporterna, men de jag brinner mest för är skidåkning och löpning. Nu inför 2015 så har jag inget större träningsmål. Jag tränar mest för att själv må bra och kunna slappna av.  

I den fysiska butiken har vi de populäraste produkterna från de flesta stora Leverantörerna. Vi har som mål att kunna lägga ut de mesta av vår butik på nätet, men de kommer att ta en längre tid. Hittar ni inte den vara ni söker i butiken så skicka bara en Förfrågan till oss så kollar vi om vi har den i vår fysiska butik.
 
Vårt mål med webshopen är att alla kunder ska känna sig lika värdefulla. Vi ska jobba med service, tex svara snabbt på mejl, kunna hjälpa kunder med specifika förfrågningar och önskemål
 
Vi hoppas att ni kan känna er trygga med att handla hos oss!


E-post:
info@utrustad.se

Telefon:
0951-20020 
(Telefontid: Helgfria vardagar kl. 09.30-17.30 lördagar 10.00-13.00)

Adress:
Utrustad
Järnvägsgatan 18
923 31 Storuman

Sweden 

Organisationsnummer: 556885-5497
Innehar F-skattsedel.

Bankgiro: 849-4577
Swishnummer: 

Välkomna!
Instagram